Zvanični kurs Evra za dan 19.04.21. :: 117.5644 rsd
Tekst objavljen: 17.06.2020 12:25        


Wizz Air uvodi treći avion u svoju beogradsku bazu i otvara devet novih linija

Wizz Air uvodi nove  linije iz Beograda, od sad direktno do Barselone, Hamburga, Lisabona...

Najveća istočnoevropska low-cost avio-kompanija, mađarski Wizz Air, najavio je da će proširiti svoju operativnu bazu na beogradskom aerodromu i da će iz našeg glavnog grada uspostaviti devet novih linija.

U bazi se trenutno nalaze dva aviona Airbus A320 koji lete do 12 destinacija u Evropi, dok liniju ka Londonu (Luton) obavlja avion iz engleske baze, a nedavno najavljenu novu liniju do Salcburga će obavljati avion iz tamošnje nedavno uspostavljene baze.

Od jula beogradska baza će biti bogatija za jedan novi Airbus A321, a u periodu od 16. do 19. jula biće pokrenuto i devet novih linija:Brisel (Charleroi, CRL), Barselona (BCN), Fridrihshafen (FDH), Keln (CGN), Oslo (Sandefjord-Torp, TRF), Milano (MXP), Hamburg (HAM), Turku u Finskoj (TKU) i Lisabon (LIS).

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Wizz Air je najavio i da će tokom avgusta postojeća dva aviona Airbus A320, čiji kapacitet je 180 putnika, zameniti sa avionom Airbus A321 kapaciteta za 230 putnika.

Linije do Fridrihshafena, Hamburga i Kelna imaće tri leta nedeljno, a ostale destinacije dva leta nedeljno. Karte su već u prodaji za sve destinacije, a cene su od 19,99 evra za jedan smer sa svim taksama na liniji do Osla i od 24,99 evra na ostalim linijama osim Lisabona do koga će karta koštati 29,99 evra.

Vesti o ekspanziji iz Beograda javnosti je saopštio generalni direktor Wizz Air-a Jožef Varadi na konferenciji za medije održanoj na beogradskom aerodromu.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
nov letovi iz beograda let za lisabon let za barselonu Wizz Air letovi iz beograda

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana