Indikativni kurs Evra na dan 15.04.21. :: 117.5700 rsd
Tekst objavljen: 31.05.2020 17:00        


Niskotarifni avio-prevoznik Viz er uvešće nove letove iz Beograda, Tuzle i Skoplja do Salcburga od 2. i 3. jula, piše portal Exyuaviation

Wizz air uvodi nove linije iz Beograda, Tuzle i Skoplja

Naime, leteće dvaput nedeljno iz svakog od tih gradova avionom Erbas A320.

Do nove najave došlo je samo dan nakon što je taj avio-prevoznik objavio kako uvodi letove od Milana do Prištine u julu.

Viz er je saopštio kako će nakon krize izazvane pandemijom koronavirusa potražiti nove prilike i na njih usmeriti svoje kapacitete, piše portal.

Na te tri linije avio-kompanija neće imati direktnu konkurenciju, iako Er Srbija leti na liniji između Niša i Salcburga.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

"Svesni smo da će biti kratkotrajnog pada tražnje zbog koronavirusa, pa smanjujemo svoje kapacitete u skladu sa time, ali ne zatvaramo nijednu rutu niti bazu", rekao je osnivač avio-kompanije Viz er Jožef Varadi komentarišući novu odluku.

Dodao je da samo smanjuju frekvenciju letova na određenim linijama. Takođe je istakao da nastavljaju da naručuju avione i do juna će biti 22 nove porudžbine, čime će flota kompanije značajno narasti, pa se zato uvode nove rute a moguće i nove baze.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
nove linije Tuzla Wizz Air avio saobraćaj Beograd Skoplje region nove avio linije

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana