Tekst objavljen: 18.09.2016 9:57        


Premijum Salon Air Serbia-e na beogradskom Aerdormu "Nikola Tesla" ugostio je za godinu dana više od 23.000 gostiju, saopšteno je iz nacionalne avio-kompanije povodom obeležavanja prve godišnjice rada. Od otvaranja 9. septembra 2015. godine, u Salonu je od posluženo više od 5.500 obroka, od kojih su najpopularnija tradicionalna srpska jela, kao što su ćevapi i mućkalica.

Za godinu dana u Premijum Salonu 23.000 gostiju

Air Serbia je takođe poslužila više od 150 flaša domaće rakije iz Rakia Bara, 700 boca vina, uključujući i selekciju poznate vinarije "Radovanović", oko 21.000 boca Voda Vode, Jelen pivo, kao i kapućina, espresa i drugih napitaka iz Kafeterije.

"Tokom ovog perioda, Salon je postao divna izložba najboljih jela srpske kuhinje, sastojaka i napitaka, naročito za brojne strane posetioce koji se prvi put susreću sa srpskom kulinarskom ponudom", izjavio je Dane Kondić, generalni direktor Air Serbia.

Pored toga, kako dodaje, Salon je veoma popularan kod putnika na letovima Air Serbia-e za Njujork, koji mogu da se opuste uz kafu i novine, osveže u tuš kabinama ili da uživaju u obroku pre nego što se ukrcaju na transatlantski let, ili posle leta, ukoliko čekaju transfer.

"Ponosni smo što našim gostima pružamo jedan od najboljih salona u Evropi i nadamo se njegovom uspešnom radu u godinama koje dolaze", naveo je Kondić.

Air Serbia Premijum Salon ima mogućnost da ugosti 80 putnika i nudi opcije za obedovanje u stilu najboljih restorana, prostrana kupatila i tuš kabine, kao i najsavremenije uslove za obavljanje poslovnih aktivnosti, kao što su bežični pristup internetu, USB utičnice i strana štampa i časopisi.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
letovi za ny turisti Air Serbia

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana