Tekst objavljen: 02.03.2016 11:48        


BEOGRAD, 2. marta (Tanjug) - Dvodnevni seminar Studentski privredni forum biće održan 4. i 5. marta u prostorijama Privredne komore Srbije, najavio je dnaas Centar za edukaciju i društvenu emancipaciju mladih.  

Zorana Mihajlović otvara Studentski privredni forum

Seminar će, kako je najavljeno iz CEDEM-a, otvoriti potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović, direktor Privredne komore Srbije Marko Čadež, direktor Nacionalne službe za zapošljavanje Zoran Martinović i Dragan Simić, dekan Fakulteta političkih nauka u Beogradu.

Na seminaru se ove godine očekuje učešće oko 200 studenata beogradskih fakulteta i univerziteta širom Srbije, kao i studenata iz regiona koji će imati priliku da čuju eminentne ljude iz različitih sfera preduzetništva, koji će im preneti korisna znanja koja će pomoći u tome da bolje shvate kako funkcioniše privreda, kako da svoje poslovne ideje realizuju, ali i kako da razviju veštine koje će im kasnije biti od značaja na tržištu rada.

Nakon pozdravne reči, učesnici će čuti u toku dva dana trajanja foruma prisustvovati interesantnim panel diskusijama na uvek aktuelne teme poput položaja žena u preduzetništvu, značaja regionalne saradnje i njenog uticaja na privredu, kao i o tome koliko je naš obrazovni sistem zaista usklađen sa potrebama tržišta rada, kaže se u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana