Tekst objavljen: 18.09.2012 8:31        


Italijanska niskotarifna aviokompanija Air One, članica grupe Alitalija, uspostaviće danas direktnu avionsku liniju Beograd - Milano.

Air One leti iz Beograda za Milano za 35 evra (Konstantin von Wedelstaedt/CC-BY-SA 3.0/Wikimedia Commons)

Cene u jednom pravcu do Milana su od 35 evra u jednom pravcu, ukljucujuči sve takse. Letovi će se obavljati tri puta nedeljno, utorkom, cetvrtkom i subotom, avionom "erbas A320".

Predviđeno vreme sletanja na aerodrom u Beogradu je 9:20 sati, a povratak ka aerodromu "Malpensa" će se obavljati u 10:00 časova.

Kompanija Air One je u vlasništvu italijanske nacionalne aviokompanije Alitalija, ali posluje pod sopstvenim imenom i brendom. U svojoj floti ima iskljucivo avione tipa "erbas A320".


Vreme sletanja i poletanja na liniji Beograd - Milano su optimalizovana tako da daju najbolje moguće opcije povezivanja ova dva grada.

Putnici koji budu izabrali ove letove, takođe, će moći da nastave putovanje sa aerodroma "Milano Malpensa" do velikog broja domacih i međunarodnih destinacija do kojih lete Air One i Alitalija.

Ovaj novi let do aerodroma "Milano Malpensa" povećeva broj letova koje Alitalija grupa već ima iz Beograd za Italiju, a to je jednom dnevno iz Beograda za "Rim Fjumicino".

Prema letnjem redu letenja Air One obavlja letove iz svojih baza "Milano Malpensa", Pize i Venecije do 24 destinacije u Italiji i inostranstvu.

Milanski aerodrom mu je glavna baza, a pored njega leti i iz Pize i Venecije odakle će ove godine otvoriti više novih linija ka Tirani, Atini, Sofiji, Istanbulu, Bukureštu, Varšavi, Pragu, Minehnu i Briselu.

U prvih osam meseci ove godine Air One je prevezao 1,4 miliona putnika.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
air one alitalia letovi beograd avion beograd aviosaobraćaj

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana