Tekst objavljen: 18.04.2013 9:30        


Dušan Bajatović, direktor Srbijagasa, poslanik i potpredsednik SPS, od marta obavlja pet funkcija i sada mesečno zarađuje 2.019.412 dinara. On kaže da sve prihode, osim plate u Srbijagasu, daje u humanitarne svrhe.

Bajatović zarađuje dva miliona dinara mesečno (Medija centar Beograd)

Primanja Dušana Bajatovića, koja su do kraja marta 2012. godine ukupno iznosila 1,62 miliona dinara, naglo su uvećana.

Kako stoji u njegovoj imovinskoj karti na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije, kao član Nadzornog odbora Podzemnog skladišta gasa “Banatski Dvor” godišnje zarađuje čak 4,1 milion dinara, što znači da mesečno za taj posao prima oko 345.000 dinara.

To, međutim, nije jedina nova funkcija na koju je postavljen Bajatović. Kao član Nadzornog odbora “Informatike a.d.” godišnje dobija još 595.000 dinara, što je mesečno oko 50.000 dinara, odnosno više od prosečne plate u Srbiji.

Kada se sve to sabere sa njegovim dosadašnjim primanjima, proizilazi da Bajatović mesečno zarađuje oko 2,01 milion dinara.

- Sva primanja, osim lične plate u Srbijagasu dajem u humanitarne svrhe. Na funkcije u nadzornim odborima imenovan sam na osnovu odluke skupština akcionara - kazao je Bajatović.

On je, pored pozicija u nadzornim odborima, i poslanik u Skupštini Srbije, direktor Srbijagasa i član Nadzornog odbora Jugorosgasa.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
visoke plate plate direktora direktori srbijagas bajatović

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana