Tekst objavljen: 19.09.2013 11:00        


Vlasti Barbadosa pokušavaju da privuku turiste tako što će im obezbediti određenu sumu novca za trošenje na ostrvu, pokušavajući između ostalog i time da ukažu na visoke avio takse koje primenjuju engleski avioprevoznici.

Barbados turiste časti sa po 200 dolara džeparca

Ovo karipsko ostrvo koje je izuzetno popularno mesto za odmor britanskih turista će kao podsticaj putnicima deliti vaučere u vrednosti do 200 dolara ukoliko se odluče da jedan deo odmora provedu na ovom živopisnom mestu.

Odluka je doneta zbog pada posete engleskih turista od 10 procenata, koji je uzrokovan skorašnjim porastom avio taksi koje su uvele engleske aviokompanije.

Iznos vaučera koji će turisti moći da potroše na Barbadosu zavisiće od dužine boravka, a moći će da se preuzmu u izabranim restoranima, hotelima, agencijama za iznajmljivanje motornih vozila, prodavnicama i turističkim agencijama, a ponuda će važiti u ograničenom vremenskom periodu za putovanja do 21. decembra 2013. godine.

Prema toj ekskluzivnoj ponudi gosti koji na Barbadosu ostanu najmanje 5 noći mogu da računaju na "džeparac" od 150 dolara po osobi, a oni koji ostaju sedam noći će dobiti nešto više od 200 američkih dolara.

Takse plaćaju putnici koji lete sa engleskih aerodroma i za četvoročlanu porodicu mogu da iznose i do 500 američkih dolara, što je otprilike cena za četvorodnevni boravaka na ostrvu.

Oni mogu biti još veći ukoliko se leti u premijum ekonomskoj, biznis ili prvoj klasi i mogu da narastu čak do 850 dolara.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana