Tekst objavljen: 22.03.2013 7:24        


Predsednik Privredne komore Srbije (PKS) Miloš Bugarin potvrdio je agenciji Beta da će 28. marta Upravnom odboru PKS podneti ostavku na tu funkciju. Ostavku podnosi, kako je rekao, iz ličnih razloga.

Bugarin podnosi ostavku u PKS iz ličnih razloga (Medija centar Beograd)

- Osećam odgovornost zbog onoga što sam planirao da uradim, a nisam uspeo. Trenutno nemam kapacitet da nastavim da radim s istim entuzijazmom s kojim sam radio u prethodnom periodu, niti da ostvarim ono što mi je bila namera dok sam bio na čelu PKS - objasnio je Bugarin.

Bugarin je juna 2011. godine po drugi put izabran za predsednika PKS, u mandatu od četiri godine. Bio je jedini kandidat za tu funkciju. Na čelo PKS-a Bugarin je prvi put izabran 2007. godine, a pre te funkcije, od 1989. godine, bio je na rukovodećim funkcijama u Poljoprivrednoj korporaciji Beograd. Od 2001. do 2007. godine bio je generalni direktor PKB-a.
Bugarin je dodao da će članovima Upravnog odbora, koji su ga izabrali za predsednika PKS, detaljno obrazložiti razloge zbog kojih podnosi ostavku.

Na Skupštini PKS, koja će takođe biti održana 28. marta, Bugarin će podneti izveštaj o dosadašnjem radu. Očekuje se da će Bugarinu biti ponuđeno mesto savetnika u PKS.

Kao naslednik Bugarina na čelu PKS nezvanično se pominje Željko Sertić, stručnjak za mala i srednja preduzeća, član SNS-a i šef Kancelarije za privredne aktivnosti te partije.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
miloš bugarin PKS Privredna komora Srbije ostavka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana