Tekst objavljen: 29.10.2012 18:18        


Kompanija Miroslava Miškovića Delta holding je saopštila da pruža punu podršku Vladi Srbije i navela da je Srbiji „neophodan nastavak reformi i ekonomskih promena, za šta je preduslov da Vlada deluje u stabilnim političkim uslovima".

Delta holding pruža punu podršku Vladi Srbije

Delta je istakla da Srbija oslonac daljeg privrednog razvoja mora da nađe u okviru vlastitog ekonomskog prostora.

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković želi da njega i Srpsku naprednu stranku izbaci iz vlasti. - Mišković želi da se formira drugačija većina, u kojoj bi bio dobar deo bivšeg režima i neki naši današnji partneri, ali mislim da na to svakako neće pristati naši partneri - rekao je Vučić.
Srbija je danas, kako se navodi, na novoj ekonomskoj prekretnici, a budući rast BDP, zapošljavanja i investicija, usled svetske ekonomske krize, ne mogu se osloniti na strane investicije kao do sada.

Ističe se da Delta holding, na čelu sa Miroslavom Miškovićem, već 22 godine predstavlja jednog od najvećih investitora i pokretača privrede Srbije i regiona.

Delta je, kako se navodi, posvećena razvoju privatnog sektora, posebno bankarstva, osiguranja, maloprodaje, agrara, komercijalnih i stambenih nekretnina.

- Naš direktan doprinos razvoju predstavlja, između ostalog, i dovođenje svetskih kompanija kao što su Banka Inteza, Đenerali, a odnedavno i Delez grupa, na domaće tržište - piše u saopštenju.

Dodaje se da je Delta i danas usmerena na zapošljavanje i obuku posebno mladih ljudi i da sa 7.700 zaposlenih predstavlja jedan od najvećih poslovnih sistema u Srbiji.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Delta delta holding Miroslav Mišković Vlada Srbije Aleksandar Vučić

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana