Tekst objavljen: 19.03.2013 17:29        


Britanska aviokompanija EasyJet dobila je dozvolu Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije za letove na liniji Milano-Beograd, saznaje finansijski portal Kamatica.

Dozvola za EasyJet, od 19. aprila letovi za Milano

I iz  Direktorata civilnog vazduhoplovstva i sa beogradskog Aerodroma Nikola Tesla nam je potvrđeno da su srpske vazduhoplovne vlasti dale dozvolu EasyJet-u da, počev od 19. aprila, leti između tog aerodroma i milanskog aerodroma Malpensa.

EasyJet će na toj relaciji leteti tri puta nedeljno - sredom, petkom i nedeljom.

Avion bi iz Milana trebalo da poleće u 13.25 a da u Beograd sleće u 15.10. Let iz Beograda ka Milanu planiran je u 15.45, dok bi na milanski aerodrom trebalo da sleti u 17.30 časova.

Kako se već može videti na sajtu EasyJet-a, cene karata sa svim taksama u jednom pravcu mogu se naći već po ceni od 30-ak evra.

U ovu cenu ulazi i besplatan ručni prtljag, dok će putnici doplaćivati za predati prtljag. Doplata za prtljag zavisi od destinacije i na ovoj liniji iznosi 14 evra po pravcu za torbu do 20 kg.

Kompanija EasyJet je lane prevezla više od 55 miliona putnika, na 600 linija u 30 zemalja, sa 200 aviona. Ta kompanija zapošljava više od 8.000 ljudi od čega 2.000 pilota i 4.500 kabinskog osoblja.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Aerodrom Beograd Beograd vazdušni saobraćaj niskobudžetne aviokompanije aviokompanije aviosaobraćaj izidžet easyjet

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana