Tekst objavljen: 21.11.2012 11:29        


Član Radne grupe fudbalskog kluba Crvena zvezda zadužen za analizu finansija Nebojša Čović otkrio je da je zaduženje ’crveno-belih’ 48,4 miliona evra.

Dug Zvezde 48,4 mil. evra, Čović: Oprostite dugove

Čović je rekao i da misli da bi neki ukoliko vole Zvezdu trebalo da oproste dugove.

Prema rečima Čovića, oko sedam i po miliona evra od ukupnog iznosa ’ide’ na pozajmice i on kaže da je stav svih u klubu da bi one trebalo da budu otpisane. Takođe, istakao je da de nada da će blokada računa biti skinuta do Nove godine.

- Ono što očekujem, a tu mi je potrebna pomoć javnosti, da svi koji su pozajmili pare oproste ta potraživanja, da ne bismo utvrđivala dali su ovakva ili onakva. Onda ćemo probati da poverioce svrstamo u određene klase i da zajedno sa njima napravimo kriterijume za plan reorganizacije, svakome po zasluzi - naglasio je Čović.

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda rekao je da je u ovom trenutku veoma važna podrška države ’crveno-belima’, kao i da smatra da ni Crvena zvezda, ni Partizan, ne bi trebalo da budu privatizovani.

Uz to, Čović je dao i procenu koliko bi trebalo da iznosi budžet kluba na godišnjem nivou. - Potrebno je između osam i 12 miliona evra godišnje, ako hoćemo evropski kvalitet - istakao je Čović.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
crvena zvezda fudbal fudbalski klub dugovi sport nebojša čović

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana