Tekst objavljen: 19.04.2013 16:49        


Britanska niskotarifna aviokompanija Izi džet (EasyJet) uspostavila je danas liniju Beograd-Milano, sa tri leta nedeljno-sredom, petkom i nedeljom, a cena karte u jednom pravcu iznosi 32 evra, uključujući sve takse.

EasyJet počeo leti od Beograda do Milana za 32 EUR

Direktorka Izi džeta za Srbiju i Italiju Frensis Uzli istakla je da je Izi džet jedna od najvećih i najboljih ervopskih kompanija koja, iako je niskotatrifna, povezuje mnoge primarne aerodrome u Evropi i opslužuje i poslovne i turističke putnike.

Ona je kazala je za tu kompaniju važno što je došla na ovo tržište i da ta kompanija planira dugoročnu saradnju sa našom zemljom. Prema njenim rečima, Izi džet ima letove do više od 600 destinacija i više od 130 aerodroma u 30 zemalja i da prevozi putnike sa više od 200 aviona.

Generalni driektor beogradskog aerodroma Velimir Radosavljević naglasio je da Izi džet godišnje preveze oko 60 miliona putnika. Izi džet poseduje 213 aviona i najveći je evropski klijent kompanije Erbas. Flota te kompanije se sastoji od 157 aviona, tipa "erbas A319" i 56 "A320".

Britanski avioprevoznik će putnicima u Srbiji ponuditi veći izbor letova do glavnog italijanskog poslovnog centra i vodeće turističke destinacije Milana i aerodroma Milan Malpensa.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
Aerodrom Beograd vazdušni saobraćaj aviosaobraćaj aviokompanije niskobudžetne aviokompanije izidžet easyjet

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana