Tekst objavljen: 22.05.2013 16:10        


Poslovni dnevnik piše kako Dragana Markovića Palmu u medijima često ismevaju zbog javnih nastupa ali on je Jagodinu pretvorio u magnet za investitore. List piše da pet italijanskih kompanija iz različitih delatnosti grade proizvodne objekte u Jagodini ukupne vrednosti veće od sto miliona evra.

Hrvati: Palma ne zna ko je Betoven ali radi posao

Jagodina je privukla inostrane investitore zahvaljujući besplatnom davanju zemljišta na upotrebu, subvencijama, te pogodnom lokacijom koja se nalazi uz sam put i železničku prugu na Koridoru 10, kao i savremeno opremljenom industrijskom zonom.

Poslovni dnevnik piše da je "Marković u Srbiji u medijima neretko ismejavan zbog svojih javnih nastupa. Servis YouTube prepun je snimaka s njegovim stavovima o veri, umetnosti, seksualnom opredjeljenju..."

- Možda najpopularniji video o Markoviću jest onaj u kojem tvrdi kako je nemački kompozitor Ludvig van Betoven (1770-1827.) bio popularan kada je "on bio mali". Iako ga ismevaju on se ne da omesti i Jagodinu je pretvorio u magnet za investitore - piše Poslovni dnevnik.

Ipak, to Jagodinu ne sprečava u privlačenju investicija.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
poslovni dnevnik palma strani investitori strane investicije jagodina

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana