Tekst objavljen: 18.04.2013 15:00        


Direktor Pošta Srbije Milan Krkobabić izjavio je da je Telekom Kosovo na papiru "otuđen", ali da ima šansi da Srbija sačuva imovinu na Kosovu.

Krkobabić: Telekom Kosova otuđen (samo) na papiru

- To je na papiru, to je već otuđeno, ali ponavljam, uporedo sa ovim razgovorima (u Briselu) bili su neophodni i razgovori o imovini. Oni nisu manje značajni - rekao je Krkobabić.

Na pitanje da li je moguće povratiti Telekom Kosovo, čijih je 75 odsto akcija prodato nemačkoj kompaniji "AHOS GMBH", on je naveo da je se stvari naknadno teško rade.

- Naknadno se stvari veoma teško rade. Mi moramo da idemo u susret događima, a uvek pravimo istu grešku, čekamo ih - kazao je Krkobabić.

On je naveo da su Pošte Srbije kroz decenije "čerupali" mnogi i da ne čudi što to radi i kosovski premijer Hašim Tači, ali je dodao da ima mogućnosti da se sačuva imovina.

- Imovina Pošta je velika na Kosovu... Na severu Kosova imamo 27 ekspozitura, 250 ljudi radi, imamo jaku infrastrukturu i to fizički držimo, i dok je tako, dok obavljamo platni promet, ima još šansi da sačuvamo imovinu - kazao je Krokobabić.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
privatizacije privatizacija telekom kosovo kosovo i metohija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana