Tekst objavljen: 24.05.2013 8:30        


Banke i lizing kuće, povodom 80. jubilarnog sajma poljoprivrede u Novom Sadu, nude specijalne uslove za odobravanje kredita za kupovinu pre svega poljoprivredne mehanizacije, ali i za setvu i uzgoj voća i povrća.

Kupujete traktor: Birajte - kredit ili lizing

U ponudi su dinarski krediti ili krediti u evrima, sa grejs periodom od 12 do 24 meseca i s rokom otplate do sedam godina.

Ove zajmove mogu da koriste sve firme, preduzetnici i poljoprivredna gazdinstva.

Kredi agrikol banka omogućava klijentima da zajam mogu otplaćivati u mesečnim, tromesečnim ili šestomesečnim ratama po srednjem kursu Narodne banke Srbije. Za kredit od 50.000 evra sa rokom otplate od 60 meseci, šestomesečna rata će iznositi 6.313 evra. Ovakvi uslovi važe do 30. juna.

Inteza nudi "intesa farmer kredit" u dinarima za finansiranje prolećnih radova, kao i "inteza farmer kredit" za kupovinu poljoprivredne mehanizacije. Poljoprivrednici do 31. maja mogu da se prijave za dinarski zajam do 2,5 miliona dinara, sa rokom otplate do 12 meseci. Kredit za nabavku poljoprivredne mehanizacije na raspolaganju je do 30. juna.

Pireus lizing ima ekskluzivnu ponudu namenjenu finansiranju poljoprivredne opreme, a uslovi su fleksibilni u pogledu načina otplate, visine učešća i finansiranja PDV.

"Kombank agrar krediti" Komercijalne banke namenjeni su za kupovinu nove i polovne poljoprivredne mehanizacije. Karakteriše ih i fleksibilan način otplate, gde klijenti sami biraju između mesečnih, tromesečnih, šestomesečnih i godišnjih rata. Zahtevi mogu da se podnesu do 1. juna ove godine.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
krediti lizing banke traktori agrar poljoprivreda poljoprivrednici lizing za poljoprivrednike lizing poljoprivrednih mašina poljoprivredna proizvodnja

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana