Tekst objavljen: 17.09.2012 9:03        


Ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić kaže da Vlada ne može bolji život građanima doneti hapšenjima, da važnija treba da bude privredna aktivnost koja bi ljudima obezbedila posao, i ocenjuje da aktuelna vlada radi kao dobar tim što će građani vrlo brzo i osetiti.

Mrkonjić: Baš smo dobar tim, čemu sada hapšenja (Medija centar Beograd)

- Ne možemo mi hapšenjima doneti mnogo bolji život građanima, zalažem se za to da rezultati rada u pogledu privredne aktivnosti budu jači, a da hapšenja i borba protiv korupcije budu u pratnji toga, da budu iza aktivnosti koje se odnose na realizaciju projekata - rekao je Mrkonjić.

Upitan da kometariše najavu prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića da su sledeći na redu za kontrolu poslovanja Galenika i Srbijagas, u kojima su rukovodeće strukture socijalisti, a uz insistiranje Vučića da se u tom poslu ide do kraja, Mrkonjić je rekao da sasvim podržava takav stav i da se slaže da u borbi proptiv korupcije ne sme biti nedodorljivih.

Vlada je, po njegovom mišljenju dobar tim ljudi, organizovana je na pravi način, efikasno radi i on se nada da će prvi rezultati biti vrlo brzo vidljivi i pre "tih famoznih sto dana".


- To mora da bude jedan od stalnih i najznačajnih poslova svih vlada i svih režima. Ne valja, međutim, kada je taj inače veoma osetljiv posao i kampanjski, jer onda su i greške moguće i posledice tih grešaka velike - sa vodom može da ode i dete - kaže Mrkonjić.

Navodi i da zna koliko je teško ljudima koji rade na tim poslovima, da im on pruža punu podršku, te dodaje da je njima potrebna i pomoć.

- Ali ne onakva pomoć kakvu im često pružaju pojedini mediji, koji kao da te aktivnosti usmeravaju najviše ka socijalistima, kao da su kriminal i korupcija privilegija socijalista. Dobro je što je na to reagovao premijer Dačić. Mnogo smo dobrog uradili za ovu zemlju, često i uz velike žrtve da bismo sada dozvolili da nam neki lepe etikete. Moja obaveza kao najstarijeg u vrhu SPS je da to kažem - rekao je Mrkonjić.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
mrkonjić Vlada Srbije hapšenja afere sps

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana