Tekst objavljen: 21.11.2012 14:29        


Predsednik Srbije Tomislav Nikolić pozvao je investitore da ulože u "Vršačku pivaru" koja je najstarija u Srbiji.

Nikolić poveo ambasadore na vršačko pivo

Nikolić je u prisustvu ambasadora Nemačke Vilhelma Hajnca, Italije Armanda Verikija i Velike Britanije Majkla Devenporta poručio da je pivari, koja se nalazi u stečaju, neophodan strateški partner.

Direktorka pivare Ljiljana Dobrosavljević je istakla da je to najstarija srpska pivara osnovana 1742. godine kada su postavljeni temelji pivarstva u Vršcu. Ona je istakla da se pivara danas nalazi u stečaju i da se nada da će pronaći dobre kupce jer za to ima sve neophodne kvalitete. Prema njenim rečima, dok god i jedna flaša izlazi iz Vršačke pivare za njih pivara živi.
- Vi ćete probati pivo i ako vidite da vredi, a ja znam da vredi, radićemo na tome - kazao je Nikolić ambasadorima.

Predsednik Srbije je objasnio da je u predizbornoj kampanji obišao "Vršačku pivaru" i da je i tada verovao da ona mora da opstane.

- Ako i vi sada imate utisak da ovim ljudima treba pomoći, da ova pivara vredi i da treba da opstane, znajte da ovoj pivari treba stateški partner - istakao je Nikolić.

On je ispričao i da se sa novim nemačkim ambasadorom na prijemu u ambasadi te zemlje dogovorio da zajedno obiđu ovu pivaru.

- Tada ste pohvalili nemačko pivo, a ja sam rekao da imamo i mi naše i obećali smo da ćemo se ovde naći da se uverite u to - rekao je Nikolić.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
vršačka pivara ambasadori pivo tomislav nikolić investicije

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana