Tekst objavljen: 24.05.2013 12:50        


Naftna industrija Srbije (NIS) sklopila je večeras partnerstvo i pokrenula multi partner lojaliti program "Super kartica" s kompanijom IDEA, što će potrošačima koji kupuju na NIS Petrol benzinskim stanicama i u svim IDEA prodavnicama pružiti mnoge pogodnosti i popuste.

NIS i IDEA uveli "Super karticu"

Koncept multi partner lojaliti programa koji su pokrenuli NIS i IDEA prvi je u Srbiji te vrste i nastaviće da se širi uključivanjem novih partnera, čime će povećati i pogodnosti za potrošače.

Direktor NIS-a Kiril Kravčenko rekao je, na svečanosti u Beogradu, da ta kartica ima veliki potencijal i da je za samo nedelju dana tom programu pristupilo 300.000 novih korisnika.

- Uvereni smo da ovom karticom, koja je jedna od najuspešnijih u svetu lojalIti kartica, građani Srbije dobiti najmoderniju i najbolju svetsku praksu - rekao je predsednik Agrokor koncerna i vlasnik trgovinskog lanca IDEA Ivica Todorić.

NIS i IDEA kao društveno odgovorne kompanije i promoteri investicija rade na tome da obezbede dodatne pogodnosti za potrošače i da budu prethodnici u dovođenju namodernijih tehnologija u Srbiju i zemlje u kojima posluju, dodao je Todorić.

Procedura dobijanja "Super kartice" je jednostavna - potrebno je popuniti pristupnicu, otcepiti privremenu karticu sa pristupnice, koja se koristi dok na kućnu adresu kupca ne stigne personalizovana kartica.

Prilikom svake kupovine "Super karticom" na NIS Petrol benzinskim stanicama i u svim IDEA prodavnicama sakupljaju se bodovi.

Nakon završetka tromesečnog ciklusa, na kućnu adresu kupca dolazi specijalna brošura sa informacijom o prikupljenim bodovima i ostvarenim beneficijama, kao i bonovi za kupovinu sa drugim popustima i pogodnostima za kupce.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
super kartica bonovi idea naftna industrija srbije popusti kupovina

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana