Tekst objavljen: 01.11.2012 16:03        


Lider JS Dragan Marković kaže da je vlada nasledila tešku finansijsku situaciju, ali da se u narednom periodu mora naći rešenje za to i omogućiti otvaranje novih radnih mesta.

Palma: Vlada nasledila tešku finansijsku situaciju

Siguran sam da Srbija može da se nada i većem broju stranih investicija, jer u zemlji postoji politička sigurnost i stabilnost, kaže Marković.

Predsednik Jedinstvene Srbije dodaje da je vlada s predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem uspela da "stvori takav ambijent da Srbija nikada nije bila popularnija u međunarodnim odnosima".

Marković je rekao da je u ovom trenutku ključni problem u zemlji nedostatak novca, a da se u narednom periodu mora iznaći rešenje za to, ali i omogućiti otvaranje novih radnih mesta.

- Moramo svi raditi na privlačenju stranih investitora - rekao je Marković i ukazao da i druge lokalne samouprave treba da slede primer Jagodine, koja je sama radila na privlačenju investitora.

- Siguran sam da Srbija može da se nada i većem broju stranih investicija, jer u zemlji postoji politička sigurnost i stabilnost - zaključio je Marković.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
palma dragan marković Vlada Srbije ekonomska kriza

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana