Tekst objavljen: 19.10.2012 17:29        


Finansijski portal Kamatica proslavio je petogodišnjicu svog postojanja, predstavivši svoje dosadašnje rezultate, ali i novu inovativnu platformu, novi koncept i novi tim.

Peti rođendan portala Kamatica (FOTO)

Tokom pet godina postojanja Kamatica je zauzela poziciju najboljeg finansijskog portala, o čemu svedoči poverenje velikog broja posetilaca koji su samo u toku poslednjih godinu dana otvorili više od 10 miliona strana na portalu.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU SA PROSLAVE PETOG ROĐENDANA KAMATICE
Kamatica.com je postala glavno mesto susreta građana i privrednika koji su u potrazi za finansijskim proizvodima i uslugama, finansijskih institucija koje predstavljaju svoju ponudu, stručne javnosti koja daje svoj doprinos u finansijskom savetovanju i edukovanju šire javnosti, i medija kojima je iznad svega potrebna relevantna, nezavisna i kvalitetna informacija sa finansijskog tržišta.

Nova platforma i novi koncept osmišljeni su da učvrste lidersku poziciju Kamatice, ali i da posetiocima omoguće lakši dolazak do finansijskih usluga i proizvoda koji su im potrebni.

- U skladu sa našom misijom da informišemo i edukujemo i što je još važnije podižemo svest građana o ličnoj finansijskoj odgovornosti novu platformu Kamatice zasnovali smo prvenstveno na potrebama korisnika. Portal smo organizovali u skladu sa životnim situacijama u kojima se građani nalaze sa ciljem da im u svakoj od tih životnih situacija pružimo informativne i edukativne tekstove o ličnim finansijama ali i konkretne finansijske proizvode koji mogu zadovoljiti njihove potrebe - kaže Dušan Uzelac, osnivač i izvršni direktor portala Kamatica.



Alati koje Kamatica intenzivno razvija dodatna su pomoć da se skrate procedure i direktno na portalu pruži mogućnost korisnicima da naprave prve korake koji će ih dovesti do finansijske usluge ili proizvoda koji im je potreban.

Fokusiranje na posetioca i njegove potrebe rezultiralo je i kampanjom “ŠTEDI, ZNAŠ DA VREDI” koju portal Kamatica pokreće u novembru. To je prva u nizu kampanja koja ima za cilj da promovišeodgovornost u ličnim finansijama, a koje će portal Kamatica predstaviti javnosti u narednom periodu.

- Povodom Svetskog dana štednje koji se obeležava 31. oktobra, portal Kamatica organizuje konkurs sa vrednim nagradama pod nazivom 'ŠTEDI, ZNAŠ DA VREDI'. Biraćemo NAJSTARIJU ŠTEDNU KNJIŽICU, NAJLEPŠU FOTOGRAFIJU ŠTEDNE KNJIŽICE i NAJLEPŠU PRIČU O ŠTEDNJI. Time želimo da podsetimo građane da štednja svakom pojedincu i porodici omogućava ono što je najvažnije - oslonac, finansijsku stabilnost i sigurnost - naročito u nepredvidivim vremenima. Želja nam je da intenzivnom edukacijom građanima približimo stvarnu korist štednje za određeni cilj i podstaknemo ih da razmotre da umesto u 'slamarici' svoj novac polože na štedne račune - naglasio je Dušan Uzelac.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
kamatica

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana