Tekst objavljen: 01.01.2013 0:00        


Poštovani čitaoci, finansijski portal Kamatica želi vam srećnu i uspešnu 2013. godinu i prijatne Novogodišnje i Božićne praznike.

Srećna Nova 2013. godina!

Želimo Vam viši standard, bolji život, puno para i mnogo više lepših vesti.

Tokom 2012. godine, Kamatica je redizajnirala svoj sajt potrudivši se da vam na jednom mestu prikupi sve informacije koje bi vam bile od pomoći u "plivanju" kroz uzburkane vode ličnih finansija.

Za vas smo pripremili i nekoliko potpuno novih sadržaja sa ciljem da vam finansijsko odlučivanje bude lakše a novčanik teži:

SMS servis

- Ko daje najbolje kredite? Gde je najbolji kurs? Gde staviti novac na štednju? To i sve ostalo saznajte nikad lakše i nikad brže. Vi pošaljete SMS, mi vam pošaljemo odgovor. Sve što vam treba na ekranu vašeg telefona.

Kamatica Savetnik

- usluga koja vam donosi odgovora na sva ona pitanja koja ne možete pitati bankara. Bilo da kupujete stan, automobil, tražite novac na zajam ili pokušavate da refinansirate postojeći nepovoljan kredit - Savetnik je adresa za vas.

Mobilne tarife

- za sve one koji su pokušali da uporede postpaid tarife na našem tržištu i koje je ubrzo nakmon toga zabolela glava, Kamatica nudi rešenje. Pronađite najboljeg operatera, najbolju pretplatu, najbolji paket i najbolji telefon za vas u samo nekoliko klikova mišem.

Ponovna prodaja

- ekonomska kriza dovela je do toga da sve više građana ne mogu da izmiruju svoje obaveze prema bankama i lizing kompanijama, kojima zbog toga u vlasništvo prolazi sve više imovine. Ako tražite kuću, stan, plac, automobil, mašine ili već nešto drugo - Ponovna prodaja je mesto na kom ćete naći najpovoljnije cene.

Newsletter

- portal Kamatica za svoje verne čitaoce priprema i redovni nedeljni pregled najzanimljivijih vesti, analiza, saveta i bankarskih proizvoda na domaćem tržištu. Svake nedelje u vašem "virtuelnom sandučetu".

Nagradni konkurs "Štedi, znaš da vredi!"

- krajem 2012. godine portal Kamatica ogranizovao je nagradni konkurs na kom smo tražili nastariju štednu knjižicu u Srbiji. Pored nagrade vlasnici štednje knjižice iz 1937. godine, dodelili smo vredne nagrade u još dve konkurencije.

Hvala Vam što ste nas pratili ove godine. Bićemo i dogodine tu za Vas.

Kamatica

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
2012. 2013. Nova Godina

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana