Tekst objavljen: 16.05.2013 9:50        


Najveći deo radova na spoljašnjosti nekadašnjeg hotela Interkontinental, čija je rekonstrukcija počela prošlog leta, završena je, a u toku je sređivanje enterijera. Radnici uveliko postavljaju keramiku, itisone, a već sledećeg meseca počinje se sa opremanjem soba, apartmana i ostalih prostorija.

Umesto Interkontinentala niče nov luksuzni hotel

Vrata luksuznog "Kraun Plaza" hotela u Beogradu biće otvorena do kraje ove godine. Kako iz kompanije Delta holding kažu, sve ide po planu, a najteži radovi su završeni.

KONKURS ZA SOBARICE, KUVARE...

Delta holding objaviće konkurs za zapošljavanje u novom hotelu već sledeće nedelje. Traže se sobarice, konobari, recepcioneri, menadžeri, kuvari... Biće otvoreno 250 radnih mesta za 130 pozicija.
Zadržana je identična fasada, po kojoj je hotel i poslednje 33 godine prepoznatljiv, ali su zamenjena stakla energetski efikasnijim, ugrađeni su novi sistemi za ventilaciju, klimatizaciju i struju.

Investicija je vredna 25 miliona evra. Beograd će nakon rekonstrukcije dobiti hotel sa pet zvezdica. Dok je spoljašnjost naizgled ista, unutrašnjost hotela će u potpunosti biti renovirana a biće proširen i kapacitet kongresnih sala.

- "Kraun Plaza" moći će da primi više od 600 gostiju. Hotel će raspolagati sa 416 soba, 12 sala, dva restorana, velikim spa centrom, tri lokala. Na mezaninu će se nalaziti Klub "Launž" zatvorenog tipa za goste deluks soba. Imaćemo i predsednički apartman od 210 kvadrata.

"Kraun Plaza" je deo "Interkontinental hotel grupe". Predstavlja mrežu hotela visoke kategorije namenjenih, pre svega, poslovnim ljudima. Delta holding je kupio hotel "Kontinental" na tenderu aprila 2008.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
interkontinental kraun plaza crown plaza Beograd hoteli hotel

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana