Tekst objavljen: 20.09.2012 15:45        


Mađarska niskotarifna aviokompanija "Viz er" će 1. juna 2013. uspostaviti novu liniju Beograd - Pariz Bove, a promotivna cena karte u jednom pravcu biće od 2.570 dinara, uključujući sve takse i naknadu za izdavanje.

"Viz Er" spaja Beograd i Pariz, cena 2.570 dinara

Najveća niskotarifna aviokompanija Centralne i Istočne Evrope je najavila da će na toj liniji saobraćati tri puta nedeljno - utorkom, četvrtkom i subotom.

"Viz er" je ranije najavio da će 15. decembra uvesti let za Bazel Miluz koji će se obavljati utorkom, cetvrtkom i subotom, let za Oslo Torp uvešće 31. maja 2013. godine - ponedeljkom i petkom, za Rodos 15. juna - subotom i za Krf 20. juna - četvrtkom.


Ova nova ruta, za koju će karte biti od danas u prodaji, najavljuje se nedugo posle "Viz erove" objave novih ruta od Beograda do aerodroma Bazel Miluz, Krf, Oslo Torp i Rodos.

Na ovaj način "Viz er" sada nudi 14 međunarodnih niskotarifnih ruta iz Beograda na kojima će prevoziti više od 600.000 putnika godišnje i time posredno obezbeđivati 600 radnih mesta u Srbiji u različitim segmentima privrede.

- Do sada su putnici koji su putovali između ova dva grada morali da izdvajaju velike svote novca plaćajući visoku tarifu za prevoz i taksu za gorivo - rekao je menadžer korporativnih komunikacija "Viz era" Danijel De Karvaljo.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
vizer WizzAir aviosaobraćaj

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana