Tekst objavljen: 02.10.2013 15:00        


Aleksandar Vučić kaže da će se Srpska napredna stranka u naredna dva dana izjasniti o predlogu premijera Srbije Ivice Dačića za uvođenje "solidarnog poreza".

Vučić: Nisam oduševljen solidarnim porezom (Medija centar Beograd)

Lider naprednjaka i potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je da "nije oduševljen" idejom o uvođenju solidarnog poreza, ali je dodao da se na neki način mora smanjiti fiskalni deficiti države za dva odsto.

- Neprirodno je da nam u javnom sektoru koji je na neki način izdržavan, plate budu 30 odsto veće nego u privatnom sektoru - izjavio je Vučić.

Vicepremijer je, komentarišući polemike o uvođenju solidarnog poreza i potezima vlade, rekao da je čudno kako se menjaju stavovi u skladu sa tim koga je potrebno kritikovati ili braniti.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

4 komentara

  1. User image
    Sale 02.10.2013 15:11

    Pa svakog dana odlazite na istu lokaciju na posao. Verujem da su vam i kancelarije jedna do druge - a sada obojica iskreno recite ko je Vasa a ko je Sasa!?!?!

    Svi biste vi malo izborne promocije, malo hapsenja, malo politicarenja, malo furanja ovo ono - a niko nista ne radi da narodu bude bolje!!!

  2. User image
    milos 02.10.2013 15:44

    Ko izdrzavan? Pa mi iz drzavnog sektora izdrzavamo neradnike kao sto si ti i tebi slicni. Ko si ti? Mislis da si bogom dan? A odakle tebi zutokljuncu milijarde? Ostavio ti tata? Zaradio si predanim radom? Ko u to veruje zreo je za lekara... Prodao si Seselja, pa Nikolica... Ko je sledeci? Srbija???

  3. User image
    sk 03.10.2013 0:04

    možda bi premijer mogao da da svoju celu platu jer očito sa ovakvim komentarom vidi se da ne živi od nje pa makar ona bila veća od 100000 dinara.

  4. User image
    J Nada 03.10.2013 10:09

    Bravo!!! , Sale,milos,sk:sta vise reci

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana