Tekst objavljen: 16.07.2014 15:00        


Da li ste ikada dobili ponudu za kreditnu karticu koja vam je delovala čudno? Da li ste ikada primetili da osoba koja stoji pored vas u redu koristi neobičnu kreditnu karticu? Ukoliko živite na Zapadu velike su šanse da na oba pitanja date pozitivan odgovor.

Najčudnije kreditne kartice koje možete dobiti u SAD

Pogledajte neke od najčudnijih kreditnih kartica na raspolaganju korisnicima u Americi.

The International Brotherhood of Magicians Credit Card

Organizacija je osnovana 1922. godine i danas ima 11 hiljada članova uključujući i mnoge od najboljih profesionalnih mađioničara. U ponudi je imala kreditnu karticu koja omogućava članovima da zarade „poene preko magije“. Ipak, kao i mnoge stvari koje mađioničari dotaknu, njihove kreditne kartice su sada nestale!

Justice Credit Card

Justice je lanac butika odeća za tinejdžere. Ova kompanija takođe ima sopstvenu kreditnu karticu koja nudi vlasnicima iste 15% popusta na njihovu prvu kupovinu u prodavnici kao i još 15% na njihovu prvu onlajn kupovinu. Ono što je neobično je to da su njihove mušterije isuviše mlade da bi posedovale kreditnu karticu, što znači da njihovi roditelji moraju da podnesu zahtev da bi dobili istu. Nema godišnje provizije za ovu karticu.

Hello Kitty Visa Platinum Rewards

Slično Justice kreditnoj kartici, Hello Kitty je dečiji brend sa sopstvenom kreditnom karticom. Mušterije mogu da izaberu jednu od njenih dizajna. Ako to nije dovoljno, vlasnici kartice mogu da dobiju popust od 50 dolara za svakih 5000 poena koje dobiju na Sanrio.com, sajtu kompanije koja plasira Hello Kitty porizvode. Nema godišnje provizije za ovu karticu.

The Linux Foundation Visa Platinum Rewards Card

Uprkos slatkom pingvinu na ovoj kartici, Linux nije još jedan dečiji brend. Linux je operativni sistem za kompjutere dostupan javnosti bez troškova posedovanja iste. Podržavaoci ovog softvera voleće ove nagradne povlastice (tehnički događaji i putovanja). Nema godišnje provizije za ovu karticu.

NASA Credit Card

Ovu karticu NASA Federal Credit Union nudi svojim trenutnim i bivšim zaposlenima. Ukolike ne spadate u tu grupu, ipak možete dobiti njihovu karticu ako se učlanite u Mars Society ili Moon Society. Sama kartica je ustvari pomalo dosadna, dok ne shvatite da je možda najpopularnija među astronautima. Nema godišnje provizije za ovu karticu.

Precious Moments Visa

The Precious Moments kompanija prodaje simpatične figurice dece i životinja. Vlasnici kartice mogu da izaberu jednu od dizajna za karticu koja pokazuje slike figurica, ili mogu sami da osmisle dizajn. Nema godišnje povizije za ovu karticu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
kreditne kartice kreditna kartica platne kartice cobrand platna kartica SAD sjedinjene američke države Amerika

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana