Tekst objavljen: 12.12.2013 15:59        


Bitcoin polako postaje deo naše svakodnevnice. Nakon Hrvatske, ova virtualna valuta pronašla je put i do Srbije, tačnije do jednog beogradskog restorana koji je odlučio da započne payment revoluciju i omogući svojim posetiocima plaćanje Bitcoinima.

Beograd dobio restoran u kom se može plaćati Bitkoinom

Appetite Cafe & Resutauran postao je ovih dana prvi restoran u Srbiji koji prihvata digitalnu valutu koja se u medijima spominje gotovo svakodnevno.

Kako kažu, u pitanju je novi restoran namenjen poslovnoj i urbanoj populaciji koja prati savremene tehničko-tehnološke trendove, što je i bio jedan od glavnih razloga za uvođenje ove vrste plaćanja.

Veliki broj gostiju restorana Appetite čine i stranci koji turistički i poslovno dolaze u Beograd te smatramo da će i njima biti zanimljivo ukoliko obrok mogu da plate i na ovaj jedinstven način.

U ostvarivanju ovog cilja pomogla im je digitalna agencija Creative Media Art koja je za njihove potrebe razvila i posebnu Android aplikaciju. Putem nje, posetioci sa lakoćom mogu platiti račun ukoliko su prethodno ulogovani u svoj digitalni novčanik.


 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
bitkoin bitcoin Beograd restoran virtuelni novac

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana