Tekst objavljen: 11.12.2015 15:14        


Generalni direktor Air Serbia Dane Kondić najavio je da će letovi nacionalne avio-kompanije na liniji Beograd-Njujork, na koje se čeka 23 godine, krenuti od juna 2016. pet puta nedeljno avionom "Airbus A330". "Nakon što dobijemo odobrenje regulatornih vlasti, uvešćemo direktan let za SAD, koji se u regionu ceka od 1992. godine. 

Od juna kreću letovi za Njujork posle 24 godine

Prema planu, letovi za Njujork će se odvijati modernom letelicom ''Airbus A330'', a u danima vikenda na toj liniji putnicima iz Beograda ćemo ponuditi da lete Air Berlin-om, bliskim partnerom Air Serbie", rekao je Kondić za list srpskog avio-prevoznika "Elevate".

Otvaranje ove linije, prema njegovim rečima, doprineće da put između SAD i regiona bude mnogo jednostavniji, što je, kako je rekao, takođe pokazatelj rasta Air Serbie na koji ukazuju rezultati iz trećeg kvartala.

"Do kraja septembra ove godine prevezli smo 2,03 miliona putnika, što je povećanje od 15 odsto u odnosu na isti period 2014", naveo je Kondić.

Prvi čovek Air Serbie je dodao da rezultati pokazuju da sve više ljudi bira da leti sa srpskim nacionalnim avio-prevoznikom. "Oni se odlučuju za Air Serbia-u jer naša kompanija ima pogodnu mrežu linija, savremenu flotu i uslugu koja je odraz iskrenog, toplog sprskog gostoprimstva", rekao je on.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Air Serbia letovi za SAD avio karte

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana