Tekst objavljen: 01.12.2023 16:55        


Kirije još uvek rastu u celoj Srbiji, iako je od početka godine evidentiran pad kupovine stanova

Koji delovi Beograda su najpopularniji za iznajmljivanje stana?


Prema prosečnim oglašenim cenama izdavanja za oktobar mesec, primetno je da su cene porasle za 10 odsto u Beogradu, a u nekim gradovima rast je zabeležen čak za 14 odsto. Najveće kirije prema izveštaju za oktobar mesec, bile su u opštini Novi Beograd. Prema oglašenoj ponudi na portalu Nekretnine.rs dolazimo do zaključka da zakupodavci pokušavaju da postignu nivo prošlogodišnjih cena zakupa.

Neki od najtraženijih delova grada za stanovanje u Beogradu su Banovo brdo, Beograd na vodi i Zemun. U ovim delovima gradakirijenisu uopšte jeftine, za stan od 50 kvadrata cene idu i do 1.500 evra mesečno.

Kirije na Beogradu na vodi

Beograd na vodi važi za jednu od najluksuznijih lokacija, samim tim i jednu među najskupljim. Pronašli smo jedan stan koji je oglašen na izdavanje po ceni od 900 evra mesečno, ima 47 metara kvadratnih, sastoji se od dve sobe, kupatila, trpezariju i hodnik. U oglasu je navedeno da je stan prostran i svetao.Na istoj lokaciji oglašen je nešto veći stan za izdavanje od 50 kvadrata, po ceni od neverovatnih 1.400 evra. Cena po metru kvadratnom iznosi 28 evra. U oglasu je navedeno da je stan dvosoban i da poseduje jednu spavaću sobu i kupatilo. Stan ima svoje parking mesto u garaži ove zgrade.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Kirije u Zemunu

Stan od 40 kvadrata oglašen je na izdavanje u opštini Zemun. Nalazi se u ulici Cara Dušana, a kirija za ovaj stan iznosi 350 evra. Stan je dvosoban, ima terasu, lift, odmah je useljiv. Nalazi se na trećem spratu zgrade.U ulici Karađorđeva u Zemunu izdaje se stan od 78 metara kvadratnih po ceni od 550 evra mesečno. Stan je trosoban, ima lift i centralno grejanje. U oglasu je navedeno. U stanu se nalaze kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, dve spavaće sobe i kupatilo.

Kirije na Banovom brdu

Stan od 55 metara kvadratnih izadaje se na Banovom brdu po ceni od 450 evra. Nalazi se u Lješkoj ulici. Stan je renoviran i dvosoban. U oglasu je navedeno da mesečne režije iznose 90 evra. Stan je odmah useljiv.Kirijaza stan od 30 kvadrata u Požeškoj ulici na Banovom Brdu izdaje se po ceni od 400 evra, a mesečne režije iznose 100 evra. Nalazi se na trećem spratu šestospratne zgrade i stan je odmah useljiv, mogućnost iznajmljivanje garažnog mesta.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Beograd iznajmljivanje stanova zemun banovo brdo beograd na vodi

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana