Tekst objavljen: 29.01.2023 9:00        


Kompanija NIS uložila je u modernizaciju i razvoj maloprodajne mreže u 2022. godini gotovo 1,5 milijardi dinara. U toku prošle godine NIS je pustio u rad devet modernizovanih NIS Petrol benzinskih stanica, od čega je kompletno rekonstruisano šest, dok su otvorene tri potpuno nove stanice

NIS u razvoj maloprodajne mreže uložio 1,5 milijardi dinara


„Savremeni maloprodajni biznis zahteva prilagođavanje poslovnih aktivnosti najnovijim tržišnim trendovima, što podrazumeva stalna ulaganja u poboljšanje potrošačkog servisa, kao i investicije u infrastrukturu objekata. Poslednjih godina NIS intenzivno radi na širenju i modernizaciji mreže benzinskih stanica, što uz konstantno unapređenje ponude i usluga ima za cilj da naši potrošači u svakom trenutku mogu da računaju na maksimalnu uslugu i najbolji kvalitet proizvoda koji im je dostupan u našim savremenim maloprodajnim objektima“, izjavio je Aleksej Černikov, direktor Bloka Promet u kompaniji NIS.

Konkretno, reč je o modernizovanim NIS Petrol benzinskim stanicama u Kučevu, Kostolcu, Lajkovcu, Knjaževcu, Veterniku i Srbobranu dok su izgrađena i tri nova maloprodajna objekta i to „Zemun 1“ u Beogradu, NIS Petrol objekat „Petrovaradin“, kao i Gazprom benzinska stanica „Bački Vinogradi“, blizu graničnog prelaza Horgoš.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Format novootvorenih benzinskih stanica prilagođen je potrebama lokalnog tržišta i uključuje kako objekte koji su urađeni u novom XS ekonomičnom formatu namenjenom stanicama na dobrim lokacijama ali malim parcelama, pa do benzinskih stanica u formatu M-autoput kao što je Gazprom objekat „Bački Vinogradi“, na auto-putu Beograd-Budimpešta blizu graničnog prelaza Horgoš.

Razvoj i modernizacija maloprodajne mreže ostaju jedan od strateških prioriteta poslovanja kompanije i u narednom periodu čime NIS, sa više od 300 objekata u Srbiji, potvrđuje status lidera na domaćem tržištu naftnih derivata.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
naftna industrija Naftna industrija Srbije (NIS) ulaganja maloprodaja benzinske pumpe

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana