API Bank a.d. Beograd, Beograd


Sedište banke: Beograd
Osnovana: god.
Kapital banke:
Aktiva banke:
Vlasništvo banke:
Broj ekspozitura: 3
Broj bankomata:
SWIFT code:
Kontakt centar: 011 395 22 65
eMail: info@apibank.rs
website: https://www.apibank.rs/

Ukratko o banci:


API Bank a.d. Beograd je srpska banka koja posluje u skladu sa domaćom regulativom, osnovana od strane srpskog preduzeća. Iako kapital Banke ima strano poreklo, Banka nije deo nijedne međunarodne grupacije i nije prisutna u inostranstvu. Biti fleksibilan i dinamičan u poslovanju, pratiti promene u tehnologijama i regulativama, održavati stabilnost u upravljanju rizikom - najbitniji su prioriteti razvoja API Banke. Ključ uspeha vidi u postepenom kreiranju poslovnog modela sa rešenjima za klijente, koji će uočavati prednost malog igrača u odnosu na tržišne divove.

API u imenu API Banke označava programski interfejs aplikacije čime se simbolizuje kontinuiran rast i napredak kojem Banka teži, kao i kvalitetnim i inovativnim rešenjima kroz implementaciju najnovijih finansijskih tehnologija koje će predstavljati ključne elemente za dalji razvoj.

API Banka će nastaviti da formira portfolio kredita i bankarskih usluga za srpske kompanije, obraćajući pažnju na izvanredan nivo usluga i visok kvalitet samog portfolija. Za fizička lica, nudi individualni pristup i širok spektar najpotrebnijih usluga. Njeni klijenti su renomirane srpske i međunarodne kompanije i fizička lica sa rezidentnim i nerezidentnim statusom. Stoga klijenti imaju mogućnost dobijanja usluga na srpskom, engleskom i ruskom jeziku.
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana