Tekst objavljen: 28.11.2019 13:15        


Rok za dostavljanje obavezujućih ponuda u postupku prodaje akcija Komercijalne banke (KMBN), koji ističe 2. decembra, produžen je do 16. decembra do 15.30 sati, objavilo je Ministarstvo finansija

Produžen rok za obavezujuće ponude za Komercijalnu banku

Rok za dostavljanje ponuda je produžen pošto su to tražili učesnici u tenderskom postupku, a javno otvaranje obavezujućih ponuda biće održano istog dana odnosno 16. decembra, navedeno je na sajtu ministarstva."S obzirom na činjenicu da su se učesnici u drugom stepenu tenderskog postupka obratili sa molbom da se, zbog kompleksnosti procesa, produži krajnji rok za dostavljanje obavezujućih ponuda, a imajući u vidu intenciju da se u postupku prodaje akcija u banci dobije što više kvalitetnih ponuda, Ministarstvo finansija je odlučilo da se krajnji rok za dostavljanje obavezujućih ponuda produži na 16. decembar, do 15:30 časova po lokalnom vremenu", navedeno je u obaveštenju ministarstva.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Država je juče na Beogradskoj berzi kupila od EBRD-a i IFC-a 34,6 odsto akcija čime je sopstveni vlasnički udelo popela na 83,2 odsto.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
obavezujuća ponuda Komercijalna banka prodaja komercijalne banke produžen rok momentum

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana