Tekst objavljen: 02.07.2013 17:00        


Ukoliko želite da postanete supruga kineskog milionera najpotrebnije je da znate da čistite kuću i kuvate. To su veštine koje su bile neophodne na nedavno održanom takmičenju za izbor najboljih mladi koje će uskoro izaći na sastanak sa milionerima.

Evo kako se udati za kineskog milionera

U Jinanu, u Kini, više od 1.300 žena učestvovalo je u takmičenju gde su, obučene u elegantne haljine, našminkane i doterane, pokazivale svoje veštine u peglanju, kuvanju i čišćenju. Najboljih 50 žena imaće priliku da u julu izađe na sastanak sa milionerima.

Pedeset najboljih žena, koje su učestvovale u takmičenju, ovoga meseca će izaći na sastanak sa milionerima. Sve što se dešava nakon toga zavisi isključivo od njih.
Identiteti milionera se čuvaju u tajnosti, ali ne i njihovo bogatstvo. Organizatori takmičenja tvrde da je svaki od njih 50 "težak" najmanje 25 miliona dolara.

Osim što je trebalo pokazati svoje veštine u kuvanju i čišćenju, morale su i da crtaju, kako bi psiholozi ocenili njihovo psihološko stanje. Takođe, organizatori su razgovarali sa njihovim prijateljima i kolegama kako bi saznali što više o njima i njihovom karakteru.

Ovakav način izbora supruga za milionere u Kini izazvao je negodovanje javnosti i pokrenuo raspravu na internetu. Brojni tviteraši misle da takav način izbora supruga vraća u doba feudalizma i da se muškarci ponašaju prema ženama kao prema predmetima koje mogu kupiti, piše Global Post.

Ipak, organizatori tvrde da takva takmičenja ne ponižavaju žene.

- Mi smo tu da bismo pomogli milionerima, ali i ženama. Na ideju da organizujem ovakav vid takmičenja došao sam 2012. godine, kada mi se jedan prijatelj, koji je bogataš, požalio kako ne može da pronađe ženu za sebe - kazao je Čeng Jongšeng, dodavši da milioneri nisu socijalno angažovani, ne izlaze, jer život posvećuju poslu i nemaju vremena i energije za sastanke.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
svadba bogataši multimilioneri milioneri milioner kinezi kina udaja

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana