Tekst objavljen: 15.02.2013 16:55        


Engleski fudbalski klub Mančester Junajted prijavio je u četvrtak da su mu u drugoj polovini 2012. godine profiti porasli za 74 odsto zbog povećanja prihoda.

Mančester Junajtedu prihodi porasli za 74 odsto

Lider Premijer lige objavio je da mu je profit za poslednjih šest meseci 2012. bio 22,3 miliona funti pre isplate poreza. Klub je u vlasništvu porodice Glejzer, a prošle godine je izašao na berzu u Njujorku.

Mančester i dalje ima dugove u iznosu od 366,6 miliona funti.

Troškovi osoblja porasli su za 10 odsto. Klub je objavio da je potrošio 84,5 miliona funti, uglavnom na dovođenje novih igrača, porast plata fudbalera i povećanje broja zaposlenih u komercijalnom sektoru.

Izvršni potpredsednik Mančestera Ed Vudard rekao je da komercijalne operacije kluba nastavljaju da beleže velik rast, naročito od sponzora.

'Crveni đavoli' ove sezone imaju jako uspešnu sezonu. Trenutno su prvi na tabeli Premijer lige, došli su do osmine finala Lige šampiona, u kojoj su u sredu odigrali 1:1 u gostima Real Madridu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    Anonimno 15.02.2013 19:10

    * Bezbračni ugadjaju Bogu * Ispravno jeste da su žena i muž zajedno iz koristoljublja,ako su na prvom mestu zajedno zbog obostrane ljubavi * U braku,muž treba da ugadja ženi,a žena mužu * Mali osećaj krivice u vezi bilo čega,dobro je imati,a sve preko toga jeste od djavola * Muž i žena koji nemaju decu,imaju više dece od onih koji imaju dece,i takvoj ženi muž jeste Gospod * Svaka brzina usporava u trajanju jedne pesme o ljubavi * Tada su misli bistro čiste i najjasnije * Mnoge bajke jesu istinite,i zemlja Nedodjija jeste stvarna * Novaca nemam,ono što imam dajem : u ime Gospoda Isusa Hrista budi zdrav(a) * Biti zajedno iz ljubavi u ljubavi * Delovanje da,pred oltarom Gospodnjim,i u instituciju postavljenom od Boga,ulaze,samo muž i žena sto jesu u obostranoj ljubavi,jer svaki brak koji nije sklopljen ispred oltara Gospodnjeg iz ljubavi,osudjen je na propast,ne osudom Božijom,vec samima sobom * Vrati se svojoj ljubavi * Ako je neko ranjen,onda ste ranjeni vas dvoje,jer niste imali poverenja izmedju sebe,i niste verovali jedno drugom,bili ste mladi * Niste znali i niste verovali da vas je spojila ljubav * Ta osoba o kojoj skoro bez prestanka misliš,još uvek te voli * Nekada je od srca do glave dugačak put * Ti si ljubav * Djavo hoće,izmedju ostalog,da sumnjaš da tako nešto nije moguće,a Gospod i Bog jeste onaj koji te ohrabruje i govori : “ ne sumjaj,nego veruj ” * Bićete ponovo zajedno * Voli vas Bog,Gospodnje nebo i presto trona Božijeg * Slava Gospodu *

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
Mančester junajted fudbalski klub sport

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana