Tekst objavljen: 22.07.2013 14:30        


Domišljati Srbin na aukcijskom sajtu "eBay" postavio je oglas u kojem nudi ogromno prirodno bogatstvo, a za njega traži 550.000 dolara.

Srbin na eBay-u prodaje izvor za 550.000 dolara

Kako piše u oglasu, za tu cenu dobija se plac sa izvorom za koji postoji pravo na eksploataciju.

Kapacitet izvora je četiri miliona litara mesečno, piše u oglasu i dodaje se da je sav veliki posao završen i da je voda najvišeg kvaliteta.

Prodavac naglašava da zainteresovani budu brzi jer je interesovanje veliko. Kao način plaćanja naveden je Paypal, a isključena je zamena ili pak povraćaj "robe".


2 komentara

 1. User image
  Ime 22.07.2013 16:05

  Kako ce i da proda da podigne novac, kad nepostoji opcija za Srbiju. Jos uvek koliko znam paypal mozemo da koristimo samo kad hocemo mi da kupimo nesto.

 2. User image
  Cane Cirih 22.07.2013 17:55

  @Ime
  Mora da se salis kako da podigne novac...
  Mnogo nas ima racune u stranim bakama bilo na osnovu radne dozvole ili kao nerezidenti u tim zemljama mada se ova druga opcija kosi sa zakonom o deviznom poslovanju. Ipak taj zakon je jedan vrlo besmislen zakon pogotovo sto u nekim zemjama postoji zagarantovana tajnost racuna.
  Danas nikoo ozbiljan ne drzi veliki novac u bankama koje su na teritoriji Srbije.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
online aukcije online kupovina online prodaja online internet kupovina internet prodaja internet trgovina internet prodavnica eBay ibej

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana