Zvanični kurs Evra za dan 06.12.21. :: 117.5781 rsd
Tekst objavljen: 12.02.2013 13:51        


Delimično zbog krize ili poslovne dovitljivosti ali u svakom slučaju, najviše zbog besplatnog vida reklamiranja, oglašavanje trgovine na Fejsbuku, pod vidom ličnog profila, sve je prisutnije.

Šta sve Crnogorac može da kupi na Fejsbuku

Osim što se možete jeftino obući, obuti, našminkati i namirisati, pruža se i neverovatna mogućnost kupovine porodične kuće pored groblja sa pogledom na budućnost, sigurne vikend dojave na kladionici, čak i glasa na predstojećim izborima.

Udeo online oglašavanja u Crnoj Gori iznosi tek nešto ispod četiri odsto, projena je Google Adriatik kancelarije. U odnosu na konvencionalno oglašavanje, oglašavanje na internetu ima nekoliko prednosti. Ključna je njegova daleko niža cena. Moguće je i precizno ciljati željenu grupu korisnika, i lako izmeriti isplativost .
Na popularnoj društvenoj mreži oglašavaju se jednakim žarom vlasnici velikih kompanija, rentakar agencija, značaj Fejsbuka shvatili su vlasnici agencija za nekretnine, ali i oni sa skromnijim poslovnim obrtom čije je oglašavanje na toj društvenoj mreži često iznuđen potez u "Delboj Troter" maniru.

Brojne su stranice-oglasi za prodaju orginalih parfema, odeće i obuće, polovnih knjiga, cveća, kostima za maskenbal, čak i “potkarpatskih parfema” a na većini stranica robu je moguće poručiti samo porukom, jer vlasnici nisu ostavili i broj telefona.

Ukoliko vas "neće" na kladionici sreću je zagarantovana na Fejsbuk stranici "Prave dojave" čiji idejni kreator nudi prave informacije o ishodu vikend mečeva. Tu su i garancije u vidu parola - "od sedam dojava, sedam prošlo, nije prevarant, sve je free i zarada je zagarantovana".

Prema podacima statističkog sajta Socialbakers.com, Crna Gora na Fejsbuku ima 307.160 korisnika, što je skoro polovina broja njenog stanovništva. Ako se ima u vidu tako velik broj korisnika na jednoj mreži, očekivano je da oni koji imaju nešto da ponude, prodaju, poklone... ciljnu grupu vide upravo tamo.
Interesantna je ponuda o prodaji kuće pored groblja sa pogledom na budućnost, postoji stranica na kojoj se traži kupac za plac u Podgorici ili za kuću u Baru.

Asortiman dopunjava mogućnost kupovine fore kako slušati muziku na času, dok kockari mogu kupiti ili prodati čipove za "texas holdem poker”.

Šaljivdžije prodaju školu, a nastavnici su u tom slučaju gratis, bubreg za lajk, ladu trula višnja, više trula nego višnja, kuću sa pogledom na prozor, a aktuelna je ponuda studenta koji bi dao bubreg za semestar
.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
cg Crna Gora facebook fejsbuk društvene mreže internet prodaja internet trgovina internet kupovina online posao online trgovina online kupovina online prodaja

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana