Tekst objavljen: 29.08.2013 12:30        


Prva radnja svetski poznatog modnog brenda H&M u Srbiji biće otvorena danas, u 10 sati, u tržnom centru “Delta siti”. Radnja se prostire na 2.100 kvadrata, a bogati asortiman namenjen je i ženama i muškarcima, ali i deci i tinejdžerima. Za dve nedelje biće otvorena i radnja H&M u TC stadion.

Beograd danas dobio prvi H&M, cene kao i u Evropi

Kupci u Srbiji mogu da očekuju iste cene kao i na bilo kom drugom tržištu na kom je ovaj lanac prisutan, kao i stalne akcije i pogodnosti.

Cene u H&M

Majice od 600 do 2.200
Pantalone od 1.200 do 4.500
Džins od 2.200 do 5.500
Haljine od 900 do 4.500
Suknje od 600 do 2.700
Jakne i kaputi od 3.000 do 7.000
Čarape od 600 do 1.700
Cipele i čizme od 1.200 do 11.000
*Cene su u dinarima
Prvih 300 posetilaca koji budu došli na otvaranje H&M radnje dobiće poklon vaučere u iznosu od 1.500 dinara, dok će svi ostali od svega onoga što budu kupili dobiti popust od 20 odsto na jedan od izabranih artikala.

Ipak, ono što sve ljubitelje H&M najviše zanima su cene i popusti po kojima je, između ostalog, ova modna marka takođe poznata.

- Cene će u Srbiji u proseku biti iste kao i cene na bilo kom drugom tržištu na kome smo prisutni. Minimalne razlike, koje zavise od zemlje do zemlje, odnose se na troškove prevoza, kurs i takse - priča glavni menadžer kompanije za našu zemlju Klaudija Osvald.

Ona je potvrdila da je u planu je i otvaranje prodavnica i u drugim gradovima Srbije, ali tek nakon što se vidi kako će se posao razvijati.



- Zasad smo zaposlili 130 ljudi, a radnici su nam stalno potrebni, jer je ovo firma u kojoj može brzo da se napreduje, pa i do menadžerskih pozicija - kaže ona.

Direktor ove kuće Karl-Johan Person koji je unuk osnivača kompanije nedavno je izjavio da ova kuća u Srbiju donosi najbolji modni koncept na svetskom tržištu, ali i više novca i više plaćenog poreza.

- Da li jedna modna kompanija može da promeni mnogo stvari u jednoj zemlji, verovatno ne može u velikoj meri. Ali mi otvaramo nova radna mesta, oni plaćaju porez, mi plaćamo porez. U Švedskoj smo jedan od najvećih poreskih platiša, što je očigledno sjajna stvar za zemlju - rekao je Person.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana