Tekst objavljen: 13.06.2013 13:40        


Od 1. jula Beograđani će taksi moći da plaćaju i karticom! "Naksis taksi" je prvo udruženje u gradu koje uvodi ovu uslugu, pošto će putnici moći da uđu bez gotovine, a račun će biti moguće platiti svim karticama, osim "amerikan ekspresa", jer sa njima još nisu sklopili dogovor.

Beograđani će od jula taksi plaćati i karticama

Kako nam kaže Vladimir Mirković, menadžer u ovom udruženju, do sredine jula stotinak "Naksis" vozila imaće aparate za provlačenje kartice, a do kraja meseca 300 od 600 taksista ovog udruženja moći će da pruže novu uslugu plaćanja vožnje.

Težnja je da na kraju sva vozila imaju ove aparate, ali dok se to ne dogodi, stranke će morati prilikom poziva operateru da naglase da žele vozilo "sa karticom".

- Te aparate dobiće udruženje na korišćenje i mesečno će plaćati njihovo održavanje - objašnjava Mirković. - Za svaki aparat koji bude išao na ime taksiste, sam vozač će pokrivati te troškove.

Mirković najavljuje da će i firmama sa kojima sarađuju podeliti "lojaliti gift" kartice, koje će koristiti zaposleni. Na kraju meseca sve vožnje će se fakturisati i preduzeću ispostaviti račun.

- Stalnim strankama podelićemo i "poklon" kartice sa 1.000, 3.000 i 5.000 dinara - najavljuje Mirković. - Njih će i stranci, ali i naši ljudi moći da dobiju na aerodromu, hotelima i restoranima. Kada istroše kredit, kartice će moći da dopune u našim taksi vozilima.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Beograd taksi taksisti taxi plaćanje karticama kartice

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana