Tekst objavljen: 04.02.2013 13:16        


Sve što se dešava u našim prodavnicama je prilagođavanje potrošačima i to kroz snižavanja cena, široku ponudu proizvoda i dodatne pogodnosti, poput odloženog plaćanja, kaže David Vander Skuren, generalni direktor Delez grupe za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru.

Delez: Želja kupaca je naš najveći interes

- Uprkos okolnostima, koje su teške ne samo ovde nego i na drugim tržištima, ostvarili smo pozitivne rezultate u pogledu rasta prodaje u Srbiji - kaže on.

Skuren dodaje da "one prodavnice koje nemaju budućnost biće zatvorene, a otvaraju se nove koje odgovaraju zahtevima tržišta. U 2012. otvorili smo 17 novih prodavnica u Srbiji, a u potpunosti renovirali 24".

Govoreći o konceptu kupovine i uštede kuponima, on navodi da su "potrošači u zemljama koje praktikuju kupovinu sa kuponima, navikli da svoj pazar planiraju listajući ovakve magazine".

- Odluku koji će "brend" potrošač kupiti može da prelomi upravo to za koji brend potrošač ima kupon, odnosno popust. "Kupon magazin" omogućava i upoznavanje potrošača sa novim proizvodima na tržištu, i omogućava kupovinu po povoljnijoj ceni. Kuponi iz magazina donose popust onda kada potrošač to želi. Uz kupon, cena je niža za iznos koji je na njemu naznačen. To znači da je taj popust važi čak iako je proizvod na akcijskom sniženju - kaže David Vander Skuren.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
delez Delhaize trgovinski lanac trgovinski lanci kupovina potrošači

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana