Tekst objavljen: 10.01.2013 10:42        


Švedski modni gigant H&M će 2013. konačno ući na tržište Srbije i planirano je da prva radnja u Beogradu bude otvorena ove jeseni, potvrdila je ta kompanija.

Dočekali smo i to: H&M konačno stiže u Srbiju (Loudrocksurfer/CC-BY-SA 3.0/Wikimedia Commons)

- Radujemo se otvaranju prve radnje u Beogradu. Uzbuđeni smo što ćemo moći da ponudimo našim kupcima u Srbiji modu i kvalitet po najboljim cenama već od jeseni 2013 - naveo je Karl-Johan Person, izvršni direktor kompanije H&M.

Modna kompanija H&M otvoriće prvu radnju u Srbiji na jesen u tržnom centru Delta siti u Beogradu, najavio je potpredsednik Delta Holdinga za Rilestejt grupu Vojislav Glavinić.
Osim Srbije, švedska modna kuća će svoje radnje otvoriti u 2013. i u Čileu, Estoniji, Litvaniji i preko franšize u Indoneziji.

Švedska kompanija prisutna je na više od 40 tržišta sveta, ima više od 2.600 radnji, a zapošljava skoro 100.000 ljudi. Dizajnom odeće upravlja tim baziran u Švedskoj, a proizvodnja se vrši u više od 800 fabrika širom sveta.

O dolasku poznatog svetskog brenda u Srbiju se govori već godinama, ali su po "krpice" sa oznakom H&M naši kupci morali da idu u neku od okolnih zemalja.

Prema nekim informacijama, tim iz Švedske je boravio u Srbiji početkom prošle godine kako bi podrobnije ispitao tržište i tražio lokacije za svoje radnje, a govorilo se o tome da su planovi H&M-a da ubrzo posle objekta u prestonici, otvore radnje u još dva velika grada u zemlji.

1 komentar

  1. User image
    nedo 10.01.2013 17:58

    Roba vrlo loseg kvaliteta sa niskim cijenama.Ne znam sta je to dobro za Srbiju.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
kupovina kompanije garderoba moda H&M

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana