Tekst objavljen: 06.11.2012 14:04        


Finansijski portal Kamatica pokreće nagradni konkurs 'ŠTEDI, ZNAŠ DA VREDI'. U narednih 20 dana na stranicama našeg portala možete da se prijavite i konkurišete za neku od vrednih nagrada u kategorijama - NAJSTARIJA ŠTEDNA KNJIŽICA, NAJLEPŠA FOTOGRAFIJA ŠTEDNE KNJIŽICE i NAJLEPŠA PRIČA O ŠTEDNJI.

Imate štednu knjižicu? Ne propustite nagrade

Učesnika konkursa koji prijavi najstariju štednu knjižicu, odnosno knjižicu sa najstarijim datumom prvog depozita nagrađujemo NOVOM štednom knjižicom Alpha Bank sa depozitom od 500 evra koji je oročen na 6 meseci po kamatnoj stopi koja je JEDNAKA STAROSTI ŠTEDNE KNJIŽICE.

Kampanju 'ŠTEDI, ZNAŠ DA VREDI' možete pratiti i na zvaničnim nalozima portala Kamatica na društvenim mrežema Fejsbuk i Tviter.
Kreativce, zaljubljenike u fotografiju pozivamo da pošalju svoju fotografiju štedne knjižice i učestvuju u trci za nagradu u kategoriji NAJINTERESANTNIJA FOTOGRAFIJA ŠTEDNE KNJIŽICE.

Pobednika konkursa nagrađujemo vrednim mobilnim telefonom i prepaid paketom “Vip Štek” kompanije Vip mobile.

Možda ste vašu štednu knjižicu izgubili, možda štednu knjižicu uopte i nemate. Ne gubite nadu. Ukoliko imate talenta i inspiracije podelite sa nama SVOJU PRUČU O ŠTEDNJI. NAJLEPŠU PRIČU portal Kamatica nagrađuje specijalnim Paketom za štednju.

- Ovim nagradnim konkursom želimo da podsetimo građane da štednja svakom pojedincu i porodici omogućava ono što je najvažnije - oslonac, finansijsku stabilnost i sigurnost - naročito u nepredvidivim vremenima. Želja nam je da intenzivnom edukacijom građanima približimo stvarnu korist štednje za određeni cilj i podstaknemo ih da razmotre da umesto u 'slamarici' svoj novac polože na štedne račune - naglasio je Dušan Uzelac, osnivač i izvršni direktor portala Kamatica.

2 komentara

 1. User image
  Srx 06.11.2012 17:39

  A do kada traje konkurs?

 2. User image
  MIRJANA 08.02.2013 20:23

  Koji je rok za prijavu najstarije stednne knjizice?
  Hvala

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
nagrada nagradne igre nedelja štednje 2012 Nedelja štednje štediše štednja kamatica Štedi, znaš da vredi

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana