Tekst objavljen: 22.05.2013 15:30        


Svi koji se spremaju za letovanje u inostranstvu moraju da računaju i na trošak za roming, koji je najskuplji u Tunisu i Egiptu, ako se porede destinacije na koje građani Srbije najčešće idu na odmor.

Ovo su cene rominga u omiljenim letovalištima

Kompanija Vip mobajl nudi iste cene roming usluga i za pripejd i za postpejd korisnike.

U Telekomu su roming tarife za postpejd korisnike promenljive, jer zavise od tarifa roming partnera i promena kursa. Zbog toga u ovoj kompaniji savetuju da se pre odlaska na put provere tarife u njihovom korisničkom centru.

Operateri imaju i specijalne pakete, pa za sve korisnike Telekoma koji nameravaju da posete Crnu Goru na raspolaganju su m:tel Plus 7 po ceni od 999 dinara ili m:tel Plus 30 tarifni dodatak od 1.499 dinara, u zavisnosti od toga da li ovaj paket želite da koristite sedam ili 30 dana.

- Ukoliko aktivirate m:tel roming tarifni dodatak, svi odlazni pozivi ka mrežama u okviru Telekom Srbija grupe su besplatni – dodaju u Telekomu.

Telenor nudi roming tarifu TravelSure 10 i Travel Sure 50 koja omogućava dnevnu kvotu internet saobraćaja od 10 MB, odnosno 50 MB.

- U roming tarifi TravelSure postoje samo dve zone – Evropa (osim Rusije) i ostatak sveta. Prelazak na roming tarifu TravelSure i povratak na standardnu roming tarifu je besplatan – kažu u Telenoru.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
mobilni telefon mobilni telefoni telefonija roming telefoniranje letovanje more godišnji odmor odmor

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana