Zvanični kurs Evra za dan 06.12.21. :: 117.5781 rsd
Tekst objavljen: 26.02.2013 8:28        


Neobičan oglas pojavio se na Limundu. Na prodaju je bio američki pogrebni kovčeg. I to “nekorišćen“. Prodavac hvali robu, tvrdeći da se radi o vrhunskom kvalitetu, a biranim rečima potencijalne kupce priprema za večna lovišta.

Samo kod nas: Nekorišćen kovčeg prodaju preko neta (screenshot, Limundo)

- Jedno je sigurno. Svi ćemo umreti. Nije loše misliti na vreme i obezbediti se za večni počinak. Zašto posle izlagati familiju trošku? Pritom u većini slučajeva završite u socijalnom sanduku - navodi se u oglasu.

- Ovaj divni kovčeg je vlasništvo gospodina koji ima fabriku za preradu drveta. Svojevremeno se bavio mišlju da proizvodi ovakve kovčege, ali je odustao od te ideje. Tako su i ostali originalni kovčezi kupljeni u Americi, trebalo je da posluže kao uzorci. Crni i Beli. Beli je dotični Gospodin ostavio za sebe, Crni je na prodaju - navedeno je na Limundu.

- Kovčeg je dosta masivan, urađen od vrhunskog slaganog furnira. Sa strane ima mesingane ručke. Izgleda zaista raskošno. Unutra je ojačan metalnim šipkama. Postoje ukrasni mesingani šrafovi koji se stavljaju po zatvaranju (nažalost, nisu na fotografijama), dobijate ih po preuzimanju - kaže vlasnik sanduka, i dodaje da su dimenzije: dužina 210 centimetara, širina 76 centimetara i visina 66 centimetara.

Cena ovog sanduka je bila 75.000 dinara. Ipak, aukcija je završena ali nije pristigla nijedna ponuda.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
Srbija bizarni proizvodi online trgovina online kupovina online prodaja internet kupovina internet trgovina internet prodaja

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana