Tekst objavljen: 29.08.2013 10:30        


U turističkim agencijama već su počele da stižu prve uplate za zimovanje na Kopaoniku, ali i za druge zimske centre u okruženju. Ljubitelji zimskih sportova koji uplate zimovanje na ovoj planini do 13. septembra uštedeće 15 odsto.

Već se nude zimovanja, popusti za rane uplate

Tako, recimo, nedelju dana zimovanja u hotelu Anđela (sedam polupansiona) košta od 285, a Apartmani mogu da se iznajme za 430 evra.

Uz redovan cenovnik, u ponudi je i mnoštvo specijalnih popusta. Tako može da se uplati šest, a ostane sedam dana, pa čak i da se plati pet, a boravi sedam dana. Ipak, najveće interesovanje vlada za ski--opening koji je na Kopaoniku zakazan od 5. do 8. decembra: tri polupansiona i dvodnevni ski-pas koštaće 149 evra, kao i lane.
- Prve uplate su već obavljene za zimovanje sa 15 odsto popusta. Ušteda nije mala. To znači da onaj ko sada iskoristi popust, umesto u Anđeli, može da zimuje u luksuznom Grandu. Kada rano uplate, turisti prvo kreditiraju sebe, a onda ih kreditiraju i agencije - kaže Branka Karadžić iz Olimpik travela.

Cene smeštaja u zimskim centrima su slične kao lane. Tako će, kao i uvek, najskuplje proći oni koji odluče da novogodišnje praznike provedu u Grandu, jer će za nedelju dana uživanja i dočeku Nove godine sa Acom Lukasom platiti od 840 do 1.260 evra! Sa popustom od 15 odsto - ušteda nije mala.

- Uplate stižu iz cele Evrope, a najveći pritisak uplata očekujemo početkom septembra - kaže Vesna Gogić iz MK mauntain rizort. - Prošle godine je najveći broj aranžmana već bio prodat do jeseni. Izuzetno je povećana prodaja za decembar, februar i mart, pa svima koji žele da uštede savetujemo da iskoriste popuste i plaćanje na rate.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana