Više kamate na deviznu štednju

Objavljeno: 30.05.2008


Novosti iz banaka izvor: OTP banka-Novi Sad

OTP banka Srbija je od 26.5.2008. pripremila za sve štediše još povoljnije uslove za oročenu deviznu štednju. Novosti se odnose pre svega na povećanje kamata za oročenja u evrima i švajcarskim francima, a osim perioda oročenja na 1, 3, 6 i 12 meseci, sada su na raspolaganju i rokovi od 4 i 5 meseci uz najkonkurentnije kamate do čak 5,55% godišnje. Pored širokog izbora perioda oročenja, OTP banka Srbija pruža i različite mogućnosti raspolaganja novcem, pa tako prihod od kamate može biti isplaćen mesečno ili na kraju perioda oročenja, a štediša može da ugovori automatsko reoročavanje sredstava. Svakom ko je zainteresovan za izuzetne kamate na deviznu štednju, OTP banka Srbija nudi minimalan ulog od samo 100 evra ili dolara, dok za ostale strane valute minimalan ulog nije definisan.
Korisnicima oročene štednje omogućeno je i izdavanje VISA Nova kreditne kartice bez naknade, sa kreditnim limitom u visini oročenog depozita i sa besplatnim automatskim obaveštenjem SMS-om.
Sve koji oroče sredstva u OTP banci očekuje i poseban poklon iznenađenja. Uz pomoć Štednog kalkulatora izračunajte mogući prihod od kamate.

Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana