PIRAEUS BANKA STIPENDIRA MLADE

Objavljeno: 14.08.2007


Novosti iz banaka izvor: Piraeus bank-Beograd

Piraeus banka raspisala je konkurs za jednogodišnji trening program Sektora upravljanja sredstvima i likvidnošcu Piraeus bankarske Grupe u Atini. Želja banke je da kroz ovaj program obezbedi razvoj profesionalaca u najperspektivnijoj oblasti modernog bankarstva, i da izabranom kandidatu ponudi šansu za profesionalno usavršavanje po najsavremenijim svetskim standardima.

Konkurs je otvoren do 20. avgusta, i može se naci na sajtu Piraeus banke. Mogu se prijaviti studenti koji su pokazali izuzetne rezultate na osnovnim studijama ekonomije, bankarstva i finansija, ali i matematike i svih tehnickih studija. Piraeus bankarska Grupa po prvi put sprovodi ovaj program u svim zemljama u kojima posluje.

Predstavnici službe za upravljanje ljudskim resursima Piraeus banke u Srbiji izabrace jednog kandidata koji ce se u tokom septembra prikljuciti kolegama iz ostalih regionalnih zemalja u centrali Piraeus banke u Atini. Po okoncanju ovog programa Piraeus banka obezbedice izabranom kandidatu radno mesto u srpskom predstavništvu ove banke.

„Do sada je ovakav vid edukacije bio omogucen samo zaposlenima u Banci, ali smo odlucili da pružimo šansu mladim studentima, edukujemo ih kroz praksu, a samim tim uložimo i u našu buducnost“, izjavila je Mila Korugic-Miloševic, direktor Sektora organizacije ljudskih resursa.

Piraeus banka brine i o edukaciji svojih zaposlenih kroz programe koji se sastoje od citavog niza specijalizovanih bankarskih kurseva, organizovanih kurseva engleskog jezika i obuke za napredno korišcenje racunara. Piraeus banka AD Beograd trenutno zapošljava 482 bankarska strucnjaka, a do kraja godine plan je da se broj zaposlenih poveca za 20 odsto.

Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana