Western Union transfer novca u svim ekspoziturama UniCredit Banke u Srbiji

Objavljeno: 28.10.2010


Novosti iz banaka izvor: Western Union

– Potpisivanjem ugovora između UniCredit Bank Srbija i Western Uniona, građanima je omogućeno da u svih 69 ekspozitura banke lociranih u 48 gradova, koriste uslugu Western Union® Money TransferSM.

Ovim ugovorom je ukupan broj lokacija u Srbiji na kojima Western Union nudi svoje usluge povećan na preko 2.800, čime je klijentima pružena još veća mogućnost izbora i bolja dostupnost.

U svim ekspoziturama UniCredit Banke u Srbiji građani će putem Western Uniona imati mogućnost da primaju novčane transfere koji će biti isplaćivani u evrima1). Korisnici će novac primati jednostavnim pokazivanjem na uvid važećeg identifikacionog dokumenta i davanjem informacija o očekivanoj transakciji, bez potrebe za popunjavanjem bilo kakvih obrazaca.

“Već smo u sedam zemalja uspostavili uspešnu saradnju sa jednom od najvećih evropskih bankarskih grupacija, UniCreditom. Novi ugovor je omogućio značajno proširenje naše mreže u Srbiji, gde smo prisutni od 2001. godine”, rekao je Fabio Del Grosso, regionalni direktor Western Uniona za Jadranski region.

Mauricio Volčić, direktor Sektora poslova sa stanovništvom UniCredit Banke u Srbiji je izjavio: “Sklapanjem još jednog ugovora o poslovnoj saradnji naša banka je nastavila dalje da proširuje opseg usluga koje nudi svojim klijentima. Ponuda koja podrazumeva pouzdan i brz transfer novca putem Western Uniona će našim klijentima omogućiti da primaju novac u svim ekspoziturama UniCredit Banke širom Srbije”.


 Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana