Ponuda Societe Generale banke namenjena penzionerima

Objavljeno: 25.07.2011


Novosti iz banaka izvor: Societe Generale banka

Najstarijim sugrađanima Societe Generale banka stavila je na raspolaganje posebne pogodnosti u vidu Standard paketa koji, pored tekućeg računa, uključuje i Dina debitnu karticu namenjenu plaćanju robe i usluga, podizanju novca i proveri stanja na bankomatima. Banka je snizila mesečnu nadoknadu za paket namenjen penzionerima, tako da mesečni trošak kod ovog paketa iznosi svega 150 dinara. Penzija je klijentima dostupna dan ranije nego što bi to bio slučaj ukoliko penziju ne bi primali preko Societe Generale banke. Omogućeno im je plaćanje računa putem trajnog naloga i na taj način, bez odlaska odlaska u banku i čekanja u redovima, budu sigurni da su sve svoje obaveze blagovremeno izmirili.
 
Kada govorimo o štednji, pored ostalih proizvoda, na raspolaganju im je štednja Moj bonus, koja podrazumeva izdvajanje svega 20 evra mesečno ili 2000 dinara kod dinarske štednje, pri čemu se ostvaruje i kamata i moguće je prikupiti pristojan iznos novca po isteku oročenja. Ukoliko žele da štede novac za svoje unučiće, mogu to da učine uplatom iznosa od najmanje 10 evra (1000 dinara ukoliko se opredele za dinarsku štednju) na račun dečije štednje Moj bonus.

Takođe, u naredna tri meseca Societe Generale banka će penzionerima odobravati dinarske gotovinske kredite sa 0% kamate. Krediti će se odobravati u iznosu do 30.000 dinara, na rok od 6 meseci, klijentima koji prenesu zaradu na račun u Societe Generale banci, bez učešća i depozita.Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana