Banka Intesa: Zadovoljstvo klijenata iz ugla studenata

Objavljeno: 21.03.2012


Novosti iz banaka izvor: Kamatica

Banca Intesa je najavila početak drugog po redu studentskog konkursa „Dokaži se 100%“ koji podrazumeva takmičenje najtalentovanijih akademaca iz Srbije u izradi projekata iz oblasti upravljanja zadovoljstvom klijenata.U nastojanju da podstakne kreativnost, logičko razmišljanje i takmičarski duh studenata, Banca Intesa pruža mogućnost ovim mladim ljudima da stečeno teorijsko znanje primene u praksi, u realnim poslovnim okolnostima.

I ove godine, pravo učešća na konkursu „Dokaži se 100%“ predviđeno je za studente 3. i 4. godine, kao i apsolvente svih domaćih univerziteta sa prosečnom ocenom iznad 8.00 i dobrim poznavanjem engleskog jezika.  Svi zainteresovani studenti koji ispunjavaju navedene uslove mogu do 15. aprila, da preuzmiu prijavne formulare na zvaničnoj internet stranici Banca Intesa: www.bancaintesa.rs, ali i na fan stranici projekta na najpopularnijoj društvenoj mreži Fejsbuk: www.facebook.com/dokazise100posto.
Selekciju kandidata vršiće Sektor za ljudske resurse Banca Intesa a 12 odabranih polaznika biće podeljeno u 6 takmičarskih timova u okviru kojih će izrađivati rešenja na zadate probleme iz oblasti unapređenja zadovostva klijenata.

Početkom juna, stručni žiri će odabrati pobednički tim u oblasti implementacije i inovacije koji će predstavljati Srbiju na međunarodnom takmičenju u Italiji. Četiri takmičara iz dva najbolje plasirana tima biće nagrađena stipendijom od po 1.000 evra, dok će preostalih osam učesnika za angažovanje na projektu dobiti po 300 evra. Za pobednike međunarodnog nadmetanja predviđena je stručna praksa u Diviziji međunarodnih banaka članica Intesa Sanpaolo Grupe ili letnja škola na prestižnom Universita Cattolica.

Tokom trajanja konkursa, stručni tim Banca Intesa će održati niz uvodnih radionica po fakultetima širom Srbije, kako bi studentima približili tematiku upravljanja zadovoljstvom klijenata, uslove i ciljeve projekta - i odgovorili na sva moguća pitanja vezana za ovogodišnji konkurs.
Na konferenciji za medije prisutnima su se obratili predstavnici poslovnog i akademskog sektora: Alikot Lorans (Aliquot Laurence) direktor za upravljanje zadovoljstvom klijenata u Diviziji međunarodnih  banaka članica Intesa Sanpaolo Grupe, Nevenka Žarkić-Joksimović, prorektor za finansije Univerziteta u Beogradu, Nemanja Stanišić, šef Službe za upravljanje zadovoljstvom klijenata, kao i  Mirjana Dmitrović, finalistkinja prošlogodišnjeg konkursa „Dokaži se 100%“ .
 



Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana