Piraeus banka: Za pet dana do stana

Objavljeno: 11.06.2012


Novosti iz banaka izvor: Kamatica

Piraeus banka i Udruženje agencija za promet nekretnina „Klaster nekretnine“ su pokrenule veliku promotivnu akciju „Za 5 dana do stana“ kojom je omogućeno da se na jednom mestu zaokruži čitav proces kupovine stana i pri tom uštedi do 5% njegove vrednosti. Akcija se odvija u sklopu međunarodne konferencije o nekretninama REBEC, koja se održava u Beogradu u periodu od 18. do 22. juna na Beogradskom sajmu u hali 4.
Piraeus banka je za ovu priliku pripremila posebne uslove za stambene kredite u evrima sa osiguranjem kod NKOSK. Ponuda podrazumeva kredite koji su oslobođeni troškova podnošenja zahteva i troškova održavanja kredita, kao i znatno nižu kamatnu stopu koju u okviru GoSmart paketa čini zbir vrednosti tromesečnog Euribora i 4% fiksne marže. Akcijske uslove Piraeus banka odobrava svim klijentima koji u periodu od 6. juna do 13. jula podnesu zahtev za kredit.

Akcija „Za 5 dana do stana“ je osmišljena tako da se pre zvaničnog početka, potencijalnim kupcima omogući obilazak nekretnina kojih je u ponudi preko 3000. Kada klijent odabere stan koji želi da kupi, zahtev može da podnese u najbližoj filijali Piraeus banke ili na Sajmu u hali 4.  Na štandu akcije, svi potencijalni kupci imaće na raspolaganju predstavnike Piraeus banke sa kojima se mogu posavetovati oko izbora odgovarajućeg kredita, kao i sudske overivače, a kako bi lako i brzo obavili sve neophodne administrativne procedure za kupovinu stana.Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana