Ne možete da pročitate newsletter?
Click ovde da bi videli newsletter u browseru
 
Newsletter #103
Mesto finansijske odluke
 
 
 
Malo ko se još seća da su nekada zaposleni u okviru firme imali restorane/kuhinje u kojima su mogli po povoljnim cenama da pojedu nešto. Tada su radnici umesto novca za topli obrok dobijali bonove.
 
 
Kompanija Telekom Srbija je saopštila danas da je otvorila poziv za obavljanje obavezne stručne prakse za studente Univerziteta u Beogradu tokom 2016. godine. Predviđeno je da tokom 2016. bude organizovana praksa za 80 studenata završnih godina prvog stepena studija, koji imaju prosek studija iznad 8,00.
 
Borba protiv sive ekonomije traje i biće prioritet ove i svake buduće vlade, a rad na crno je sve teži i sve manje isplativ, izjavio je danas ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin.
 
 
Evropska banka za obnovu i razvoj nastaviće da podržava mala i srednja preduzeća, poručili su danas predstavnici te banke, koji su pozvali firme iz tog sektora da se prijave za programe stručnog savetovanja.
 
 
Vlada Srbije će uskoro usvojiti strategiju za razvoj trgovine Srbije do 2020. godine, koja predviđa jednostavnije procedure i uklanjanje administrativnih prepreka i podršku malim preduzećima, rečeno je u Privrednoj komori Srbije.
 
 
         
 
 
"Da biste uspeli morate biti zaljubljeni u svoj rad."
 
 
Za odjavu Click ovde
© 2015 Kamatica, All rights reserved